Pangea, AVA-huset, Katrineholm 2011

Pangea och Eller? i Livekarusellen

Musik | Katrineholm | Representerar Katrineholm i musiktävling | 20 januari 2012

Pangea (bilden) och Eller? är Katrineholms representanter i musiktävlingen Livekarusellen, som drar igång ikväll med en deltävling i AVA-huset. Livekarusellen arrangeras av Studiefrämjandet och hette tidigare Rockkarusellen. Tävlingen är uppdelad i regionala avdelningar där alla deltagare är garanterade ett visst antal spelningar, innan det drar ihop sig till länssemifinaler i april och länsfinal för Sörmland 5 maj.Det stora målet som hägrar är den stora riksfinalen som går på Tyrol i Stockholm 2 juni.

Pangea inleder på hemmaplan i AVA-huset ikväll och möter banden Below Red Skies, Mash Up och Next Summer Denied. Samma grupper möts sedan i Strängnäs (2 februari), Eskilstuna (16 februari) och Nyköping (14 mars). Eller? har sin första deltävling i Flen (Brolinska Villan 25 januari) för att sedan åka till Strängnäs (9 februari), Eskilstuna (1 mars) och Nyköping (21 mars). I samma pool som Eller? spelar även banden Animal 51, Bring Forth The Weak och Overexcited.

Pangea består av Fredrik Bergstrand, Joachim Panzar, Nicklas Boman, Simon Rangstedt och Linus Gustafsson. I Eller? ingår Edvin Einarsson, Emil Finnberger, Vilgot Skogfeldt och Johannes Annfält.

Evenemangskalendariet 24 för Katrineholm finns här.

Hem

© Hjälmarens Tidning 2012